Advies

Als u in eigen beheer aan het bouwen bent en u komt er niet uit, dan kunt u ons inschakelen om u weer op weg te helpen. Bouwbedrijf Luchtenburg zoekt samen met u naar de beste oplossing voor uw uitdagingen.

We komen graag persoonlijk bij u langs om te overleggen over uw plannen. U kunt direct contact met ons opnemen of vrijblijvend het offerte formulier invullen.

Neem contact op

Bouwtekeningen

Opstellen van bouwtechnische rapporten

Bij aan- of verkoop van een woning of hypotheekaanvraag wordt geregeld een bouwtechnisch rapport gevraagd. Wanneer u een bouwtechnisch rapport van uw woning nodig heeft, dan kunnen wij dat voor u opstellen. Eventueel met een kostenraming van noodzakelijk onderhoud. Hierdoor krijgt u inzicht in de staat van uw woning.

Verzorgen van tekeningen en vergunningen

Voor verschillende werkzaamheden is een vergunning van de gemeente vereist. Hier zijn tekeningen en berekeningen voor nodig. We beschikken over een professioneel 3D tekenprogramma. En we kunnen zorgen dat de nodige berekeningen er komen. Weet u niet zeker of u een vergunning nodig hebt? Wij zoeken het voor u uit en kunnen u de complete aanvraag uit handen nemen.

Weet u niet zeker of u een vergunning nodig hebt? Wij zoeken het voor u uit en kunnen u de complete aanvraag uit handen nemen.