Badkamer en toilet Zuidhorn

Aan de Molenstraat in Zuidhorn zijn we momenteel bezig met de renovatie van een toilet en een badkamer. De oude tegels en het sanitair (nog helemaal in jaren ’70 stijl) zijn er uitgebroken. Tijd voor iets nieuws. Dat nieuwe zit niet alleen in de zichtbare elementen. Nieuw is ook het Schlüter systeem in de badkamer, die onzichtbaar is weggewerkt onder de vloertegels en gedeeltelijk achter de muurtegels langs. Hierdoor ontstaat een waterdichte vloer, zodat er nergens water onder kan lekken. Ook andersom biedt dit bescherming: Mochten er scheuren in de oude betonvloer ontstaan dan werkt dit niet door in de nieuwe tegelvloer. Deze wordt namelijk verlijmd op het Schlüter systeem. Wel wat extra werk, maar voor de lange termijn een uitstekende keuze!

Ook al is het aantal vierkante meters beperkt, het breekwerk levert wel veel stof op. Door stofwanden te plaatsen die open te ritsen zijn (ook in de trapopgang) kan het huis gewoon gebruikt worden, terwijl de overlast door stof tot een minimum beperkt wordt.

Op een kleine ruimte is veel gebeurd. Dit project is naar tevredenheid van de opdrachtgeefster afgerond. Bekijk hieronder de foto’s van het eindresultaat.