Uitbouw woning Zoutkamp

Bij een twee-onder-een-kapwoning in Zoutkamp is bouwbedrijf Luchtenburg begonnen met het plaatsen van een uitbouw. De woning wordt over de volle breedte 3 meter uitgebouwd. Niet alleen de benedenverdieping wordt hierdoor een stuk ruimer, ook de bovenverdieping krijgt er 3 meter bij. Het dak en de wanden worden in onze werkplaats voorbereid, zodat deze op locatie snel geplaatst kunnen worden.

In november 2016 zijn in enkele dagen de wanden en het dak geplaatst, zodat de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk beperkt wordt bij deze ingrijpende verbouwing. Met een team van specialisten en het inhuren van het juiste materieel is deze grote klus binnen afzienbare tijd geklaard. De volgende stap wordt de afwerking aan de binnen- en buitenkant van de uitbouw.

Update maart 2017: De buitenzijde van de uitbouw is afgewerkt met Modiwood. Deze houten gevelbekleding, op deze woning toegepast in de kleur antraciet, is gemaakt van thermisch gemodificeerd hout en daardoor extra duurzaam. Modiwood heeft een natuurlijke uitstraling en is onderhoudsvriendelijk. Op de bovenverdieping zijn de bestaande kunststof kozijnen herplaatst in de nieuwe gevel. Door de nieuwe schuifpui en ramen op de begane grond in dezelfde stijl toe te passen is het een mooi geheel geworden.