350l

Voor al uw houten producten

Timmerfabriek Luchtenburg kan vrijwel iedere gewenste houtbewerking maken voor deuren, binnen- en buitenkozijnen, ramen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop.

Timmerfabriek Luchtenburg is ontstaan vanuit bouwbedrijf Luchtenburg. Daardoor zijn wij in staat om de producten die wij voor u maken ook te kunnen plaatsen. Dit zorgt voor een volledige afhandeling van uw wensen.

Vragen? Neem gerust contact op:

Ben Luchtenburg
Timmerbedrijf Luchtenburg
Mudaheerd 47
9737 XA Groningen
06-30377524

Kozijnen

Wij maken houten kozijnen in allerlei vormen en maten. Bijvoorbeeld authentiek, strak design met of zonder profilering. Dit kunnen wij leveren vanaf 1 stuks, enkele verschillende kozijnen of kleine series. De kozijnen worden voorzien van een grondlaksysteem welke wordt aangebracht doormiddel van een spuitsysteem. Dit zorgt voor een zo strak mogelijk resultaat.  Het is ook mogelijk om de kozijnen te voorzien van beglazing, ramen (ook eventueel met beglazing), afgemonteerd en/of voorzien van een aflaksysteem.

Ramen

Ramen bepalen samen met deuren en ook de kozijnen het aangezicht en uitstraling van een pand. Door onze ervaring en houtbewerkingsmachines zijn wij in staat om zelfs een replica van het origineel te maken. De ramen kunnen worden voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Samen met veiligheidsglas welke aan de hoogte eisen voldoen, zorgt dit voor een optimale beveiliging van een pand.

Deuren

Het eerste waar mensen naar kijken bij een pand is de voordeur. De juiste voordeur zorgt voor de juiste uitstraling van een pand. Al onze deuren worden geleverd inclusief inbraakwerend hang- en sluitwerk. Ook voor de deuren geldt dat deze ook door ons gemonteerd kunnen worden.

Inmeten

Wilt u het inmeten en/of monteren van een kozijn liever uitbesteden, dan is dit geen enkel probleem. Na overleg kan er een afspraak gemaakt worden voor het inmeten en/of monteren van de producten.

Diversen

Door onze diversiteit zijn wij in staat om ook het onderstaande volledig uit te voeren:
– Dakkapel. (prefabriceren behoort tot de mogelijkheden)
– Uitbouw. (prefabriceren behoort tot de mogelijkheden)
– Dakopbouw. (prefabriceren behoort tot de mogelijkheden)
– Onderhoud
– Interne verbouw
– Verzorgen van de tekeningen.
– Vergunningsaanvraag.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op de website van Bouwbedrijf Luchtenburg