Kleinere projecten


Een badkamer, keuken of toilet dat vernieuwd moet worden, het aanbrengen van vloerverwarming, het vervangen van glas, slechte kozijnen of een gammele schoorsteen. Allemaal kleine projecten die we graag doen. We doen dit werk in nauw overleg met u als klant, waardoor het helder is wat u kunt verwachten. Denk bijvoorbeeld aan het tijdelijk niet kunnen gebruiken van een keuken of badkamer. Ook zorgen we ervoor dat het financiële gedeelte van het project inzichtelijk is. Samen zoeken we beste weg naar een mooi eindresultaat.


De nieuwe bewoners van dit huis wilden een andere badkamer. Douche, toilet en wastafel zijn verplaatst en het tegelwerk is vernieuwd. Ook is er een dakraam geplaatst.


Een toilet dat we vernieuwd hebben. De opdrachtgever wilde graag een donker visgraatmotief op de achterwand. Het tegelen en installatiewerk is in eigen beheer uitgevoerd. 


Deze cv-radiatoren hebben we bekleed met eiken fineer. Ze zijn vrijwel onzichtbaar gemaakt terwijl de bedienbaarheid intact is gebleven. Het geheel voelt hierdoor warmer aan.