Werkwijze

Goed overleg

We zijn als klein bedrijf gewend om in nauwe samenwerking met de opdrachtgever bouwplannen te maken en te realiseren. Bekende gezichten, korte lijnen, altijd bereikbaar. We doen veel zelf – als u wilt zorgen we zelfs voor de inrichting van uw terras – maar voor specialistisch werk staat een groep betrokken collega’s klaar. Wij zijn altijd het aanspreekpunt en bewaken de kwaliteit. Betrouwbaar en transparant.

We zijn uw gast

We zijn als bedrijf altijd te gast bij u als opdrachtgever. We zijn dienstbaar, werken netjes en communiceren helder over het bouwproces. U kunt van ons uitgewerkte offertes en transparante calculaties verwachten. U weet precies waar u voor betaalt. Door gebruik van het softwarepakket Bouw7 en Ibis Calculeren hebben wij alle facetten van uw project helder op een rij. Tegenvallers, meer of minder werk, zelf meehelpen? We gaan in overleg en we komen eruit. U komt niet voor verrassingen te staan.

Bouwteam

Steeds vaker werken we bij grotere projecten met een bouwteam. Dat wil zeggen dat we een team samenstellen dat in nauw overleg leiding geeft aan het project. In dat team zit de opdrachtgever, de architect, de constructeur, de aannemer en soms ook een installateur of een stilist. Door het verbinden van de expertise van alle teamleden komen we tot betere plannen en oplossingen voor problemen. Een bouwteam is een garantie voor maatwerk.

Verduurzaming

Niemand kan meer om duurzaamheid heen. Denk aan isolatiemaatregelen, het integreren van zonnepanelen of een groen dak, vloerverwarming, een hout- of pelletkachel, het hergebruik van stenen of hout. We denken daar graag over mee. We kijken met grote interesse naar de groene ontwikkelingen binnen de bouwwereld en doen daar ons voordeel mee. Zo vinden we het erg belangrijk dat de wet Kwaliteitsborging voor de bouw (Wkb) er in 2023 komt. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. We gaan meedoen aan een pilotproject.