Onze mogelijkheden

Wat voor project we ook aanpakken, we zijn een bedrijf dat denkt in mogelijkheden.
Elk project kent zijn moeilijkheden, maar die zijn er om op te lossen. Vakmanschap en goed overleg staan daarbij voorop.

Renovatie

We doen veel renovatieprojecten. Dat zijn ingrijpende verbouwingen, waarbij u als bewoner tijdelijk ergens anders woont. Denk aan het ombouwen van een schuur tot woning, het ingrijpend verduurzamen van een bestaand huis, een woning geschikt maken voor levensbestendig wonen. Het zijn vaak complexe projecten waaraan langere tijd door meerdere mensen gewerkt wordt. Een goede planning en afstemming is dan erg belangrijk en bij ons in goede handen.

Verbouw

Veel werk betreft verbouw. Projecten die in een beperkt deel van het huis plaatsvinden. Denk aan het moderniseren van een keuken, een badkamer, de woonkamer, een zolder. Bij verbouw is het belangrijk om goed aan te sluiten op de bestaande bouw. We hebben oog voor karakteristieke elementen. Elk gebouw heeft een verhaal en dat respecteren we. Verbouwprojecten vergen een goed contact met de opdrachtgever, want niet alles is te plannen. We ruimen daar tijd voor in en zijn altijd bereikbaar voor reacties.

Aan- en opbouw

Een serre, een tuinkamer, een gastenverblijf of een dakopbouw (‘optopping’) zijn voorbeelden van aanbouw- en opbouwprojecten. Hierbij is het erg belangrijk dat het nieuwe deel past bij het al bestaande. Door het maken van (3D-) tekeningen kunnen we een goed beeld geven van de gewenste ruimte en de verbinding met het oude gedeelte van het huis. Een eigen werkplaats met houtbewerkingsmachines maakt het mogelijk om maatwerk te leveren.

Onderhoud

We zijn niet bang voor grotere klussen, maar halen onze neus zeker niet op voor het kleinere onderhoudswerk. Een kozijn met rotte plekken, een dak dat lekt, schilderwerk op een moeilijk bereikbare plek. We staan voor u klaar. Het afsluiten van een onderhoudscontract is eveneens mogelijk: wij beoordelen jaarlijks uw woning en melden wat er aan onderhoud nodig is inclusief een kostenraming. Het is aan u om te beslissen wat u wilt aanpakken, op welke manier en door wie.

Kleinere projecten

Een badkamer, keuken of toilet dat vernieuwd moet worden, het aanbrengen van vloerverwarming, het vervangen van glas, slechte kozijnen of een gammele schoorsteen. Allemaal kleine projecten die we graag doen. We doen dit werk in nauw overleg met u als klant, waardoor het helder is wat u kunt verwachten. Denk bijvoorbeeld aan het tijdelijk niet kunnen gebruiken van een keuken of badkamer. Ook zorgen we ervoor dat het financiële gedeelte van het project inzichtelijk is. Samen zoeken we beste weg naar een mooi eindresultaat.

Projecten archief

Binnenkort verschijnt hier ons projecten archief